Лазерна епіляція: який лазер кращий

#
Зміст

Нескінченна боротьба з небажаним волоссям на тілі виснажує жінок, змушуючи або регулярно голитися, або проходити болісні процедури депіляції воском. Найкраще рішення в такій ситуації — відвідати салони краси, в яких є лазери для епіляції.

Епіляція за допомогою лазера — не найдешевша процедура, проте вона позбавляє постійного клопоту з небажаними волосками. Після такого методу видалення волосся шкіра залишається гладенькою довгі місяці. Однак іти на процедуру найкраще не в будь-який салон, а в той, де встановлено якісний лазер. Великою популярністю користується лазерна епіляція в комфорт таун — і це не дивно, адже там використовують діодне лазерне обладнання.

Які бувають лазери для епіляції

Які бувають лазери для епіляції

Перед відвідуванням салону важливо розібратися, які бувають лазери для епіляції та чим вони відрізняються. Такі знання допоможуть одразу визначити, де процедури будуть комфортними та ефективними — це набагато швидше і практичніше, ніж на власному досвіді випробовувати всі лазерні апарати.

Розглянемо докладніше види апаратів для лазерної епіляції та особливості кожного з них.

  • Рубіновий апарат. Обладнання, яке першим почали використовувати в косметології для видалення небажаного волосся. Переваги рубінового лазера полягають у низькій вартості послуг і можливості застосування на будь-якій частині тіла. Апарат уже вважається застарілим — у салонах його практично неможливо зустріти, адже його замінюють більш сучасними моделями. Причина в тому, що за допомогою рубінового лазера неможливо виконати процедуру швидко, водночас існує ризик появи опіків після сеансу. Рубіновий апарат не підходить для видалення світлого і рудого волосся, а також не використовується для людей зі смаглявою шкірою.
  • Неодимовий лазер. Видалення волосся за допомогою такого обладнання забезпечується довгоімпульсними неодимовими установками. Модель не забезпечує максимальну ефективність від процедури — порівняно з іншими лазерами його результат менш виразний. Таке обладнання все ще застосовується в деяких салонах, адже неодимовий лазерний апарат для видалення волосся можна використовувати для людей з будь-яким фототипом.
  • QOOL. Сучасне обладнання для видалення волосся, яке видаляє волоски за допомогою впливу на меланін (пігмент волосся). Процедура безболісна, безпечна для людей з будь-яким типом шкіри і кольором волосся, а також дає змогу засмагати за кілька днів до сеансу. Недоліком такого обладнання є його тривалість — сеанси з апаратом QOOL тривають 1,5-2 години. Проте результат такої процедури досить ефективний — після проходження курсу процедур шкіра залишатиметься гладенькою від 2 до 10 років.
  • Олександритовий лазер. Один з двох найсучасніших лазерних апаратів для епіляції, що забезпечують ефективний результат за допомогою руйнування меланіну. Олександритовий лазер здатний швидко обробляти великі ділянки шкіри, водночас він абсолютно безпечний — ефективне охолодження запобігає появі опіків. Недолік такого апарату — його не можна використовувати для людей з малопігментованим волоссям.
  • Діодний апарат. Швидкий, безпечний і ефективний апарат для видалення волосся, що допомагає досягти ідеально гладенької шкіри за кілька сеансів. Діодний лазер, також як олександритовий, впливає на меланін у волосяних цибулинах. Після таких процедур більша частина небажаного волосся випаде, а те, що залишилося, стане світлим і непомітним. Лазер здатний впливати практично на всі типи волосся, включно з жорстким, м’яким, темним і рудим, за винятком сивого, адже в ньому немає меланіну.

Найпопулярнішими апаратами зараз є діодний і олександритовий, тому, щоб зробити остаточний вибір, їх необхідно порівняти.

Порівняння діодного та олександритового лазера

Порівняння діодного та олександритового лазера

Обидва лазери досить ефективні, але сказати, який з апаратів лазерної епіляції кращий — доволі складно. Вибирати необхідно індивідуально, щоб варіант був комфортним саме для вас. Розглянемо особливості кожного популярного лазерного апарату.

  • Олександритовий лазер безпечний і забезпечує результат у вигляді ідеально гладенької шкіри, водночас процедури коштують відносно недорого. Недоліком обладнання є низька потужність — для досягнення мети необхідно пройти велику кількість сеансів. З іншого боку, низька потужність може бути плюсом, наприклад, для людей з підвищеною чутливістю шкіри.
  • Діодне обладнання для лазерної епіляції — це золота середина серед усіх апаратів для лазерного видалення волосся. Він підходить для всіх фототипів і ефективно видаляє волосся, впливаючи на меланін. На відміну від олександритового лазера, апарат здатний швидко обробляти великі ділянки шкіри, не завдаючи жодної шкоди. Видалення діодним лазером коштує дорожче, але водночас кількість сеансів буде меншою.

Після курсу епіляції діодним або олександритовим лазером волосся не ростиме впродовж тривалого часу, проте іноді все ж доведеться проводити підтримувальні процедури (не частіше ніж раз на 6 місяців).

Процедури олександритовим лазером вимагають більше сеансів для ефективного результату, тому тим, хто цінує свій час, краще надавати перевагу дорожчим, але швидшим процедурам з діодним апаратом.

Анастасія Макаренко “Майстер лазерної эпіляції”

Яка потрібна підготовка до лазерної епіляції

Яка потрібна підготовка до лазерної епіляції

Процедура за допомогою різних моделей апарату для епіляції вимагає різної підготовки. Для сеансу видалення волосся діодним лазером клієнтам необхідно дотримуватися таких правил:

  • за 2 тижні до процедури для видалення волосся використовувати тільки бритву або крем, відмовитися від засмаги на сонці й у солярії, припинити прийом препаратів тетрациклінової та фторхінолонової груп;
  • за 3 дні до сеансу припинити застосування косметики зі спиртом у зоні, яка буде оброблятися;
  • за день до процедури поголити небажане волосся бритвою — шкіра під час сеансу має бути гладенькою.

Підготовка до епіляції тільки на перший погляд здається складною, проте результат вартий того — курс процедур надовго позбавить вас небажаного волосся.

Анастасія Макаренко “Майстер лазерної эпіляції”

За допомогою діодного апарату видалення волосся на будь-якій ділянці тіла буде безболісним, навіть якщо це лазерна епіляція пахв або зони бікіні. Лазерне обладнання використовують навіть на особливо чутливій шкірі — позбутися небажаного волосся можна не тільки ефективно, але й безболісно!

Контакти
#
Телефон
#
Графік роботи
10:00 - 21:00 (без вихідних)
#
Адреса
м. Київ, вул. Регенераторна 4, корпус 12, під'їзд 1, офіс 1
ЖК Комфорт Таун
Прокласти маршрут
Записатися