Лазерна епіляція глибокого бікіні: як проводять

#
Зміст

Прагнучи мати ідеальний вигляд, жінки намагаються позбутися небажаних волосків скрізь, навіть в інтимній зоні. Досягти максимальної гладкості в цьому делікатному місці непросто. Адже під час використання бритви волосся знову з’являється через кілька днів. А через підвищену чутливість шкіри традиційна депіляція часто супроводжується подразненням, появою чорних цяток, врослого волосся. Це має неестетичний вигляд, вселяє в жінок невпевненість у собі і навіть комплекси.

Розв’язанням проблеми стане лазерна епіляція глибокого бікіні. Це надійний і безпечний спосіб видалення небажаного волосся, який приваблює ефективністю та довготривалим результатом. Процедура лазерної епіляції в зоні бікіні доволі інтимна, тому ми вирішили розповісти, як вона проводиться. Щоб клієнт точно знав, чого чекати і як підготуватися до майбутньої епіляції. 

Класичне і глибоке бікіні — основні відмінності

Класичне і глибоке бікіні — основні відмінності

Гігієнічно, комфортно і красиво — саме так описують процедуру видалення волосся лазером представниці прекрасної статі. Жінки, які тільки починають знайомство з лазерною технологією, нерідко вибирають класику. У цьому разі майстер симетрично видаляє волосся, що виходить за межі трусиків. Глибоке або тотальне бікіні — це видалення небажаної рослинності з усієї інтимної зони, включно з лобком, статевими губами, внутрішньою частиною стегон і навіть міжсідничною ділянкою. Така процедура дарує відчуття повного комфорту і впевненості в будь-яку пору року, а не тільки у відпустці.   

Епіляція глибокого бікіні — найшвидший спосіб боротьби з небажаними волосками

На відміну від інших методів видалення зайвого волосся, лазерний вплив дає змогу досягти помітного результату вже після першого сеансу. Пройшовши повний курс процедур з обробки зони глибокого бікіні, вдається досягти ідеальної гладкості шкіри. Також жінки відзначають інші переваги:

  • Безболісність. Якщо клієнт правильно підготувався до сеансу і майстер використовує сучасне обладнання з якісною системою охолодження, то процедура рідко супроводжується больовими відчуттями. Хоча чимало залежить від больового порогу людини. Але загалом лазерна епіляція переноситься добре, більшість клієнтів відчувають тільки приємне тепло;  
  • Швидкість. Завдяки тому, що за допомогою лазера фахівець відразу обробляє невелику ділянку (не точково), сеанс займає порівняно небагато часу. Класична епіляція триває приблизно 20-30 хвилин, на глибоке бікіні йде близько години, що пов’язано з обробкою всієї інтимної зони;
  • Безпека. У лазерної епіляції лобка немає побічних ефектів. Після впливу лазером не залишається опіків, оскільки промінь руйнує безпосередньо волосяні цибулини, а не шкіру. Відповідно вросле волосся також не з’являється;
  • Гіпоалергенність. Лазерна технологія не спричиняє появи алергічних реакцій і подразнення. Тому її спокійно можуть вибирати люди, яким не підійшли інші способи видалення волосся в інтимній зоні (депіляція цукровою пастою та ін.). 

Поряд із цими перевагами лазерне видалення небажаних волосків має цілком доступну вартість.

Лазерна епіляція — забудьте про волосся в зоні бікіні назавжди

Жінок, які зважилися на епіляцію лазером, цікавить не тільки те, що входить до глибокого бікіні, а й імовірність появи волосся на оброблених ділянках. Звичайно, за один сеанс не вдається повністю видалити всю рослинність в інтимній зоні. Лазерний промінь впливає тільки на волосся, що перебуває в стадії активного росту. Відповідно, для поступового видалення всіх «сплячих» волосків знадобиться кілька сеансів. У результаті шкіра в інтимній зоні стане ідеально гладенькою. Однак для підтримки ефекту може знадобитися повторна процедура через рік. У будь-якому разі епіляція глибокого бікіні дарує відчуття доглянутості та комфорту протягом багатьох років.

Лазерна епіляція — забудьте про волосся в зоні бікіні назавжди

Курс процедур визначається для кожного клієнта індивідуально і залежить від типу, структури волосся. У середньому, щоб позбутися всього волосся в інтимній зоні, потрібно 8-10 сеансів.

Анастасія Макаренко “Майстер лазерної эпіляції”

Перед лазерною епіляцією фахівець розповідає клієнту про особливості проведення процедури та інтервали між сеансами. Вони залежать від оброблюваної зони та індивідуальних особливостей людини. Зазвичай між сеансами потрібно робити перерву в 4-8 тижнів. Для підтримки досягнутого результату потрібно буде виконати коригувальну процедуру через рік.

Мінімальна підготовка — максимальний ефект

Лазерна епіляція глибокого бікіні потребує такої ж підготовки, як і у випадку з іншими зонами. Однак є деякі нюанси, які слід врахувати: 

  • Відмовитися від відвідування солярію і не засмагати за 2 тижні до процедури;
  • За 1 день до візиту до майстра видалити волосся в інтимній зоні бритвою, щоб лазерний промінь впливав не на стрижень волосини, а її цибулину;
  • За 1 день до епіляції відмовитися від використання скрабів, кремів та іншої косметики;
  • За 3-4 тижні до сеансу не використовувати інші види депіляції, за винятком станка для гоління і крему;
  • Клієнтам, у яких коли-небудь був генітальний герпес, слід приймати препарати, призначені для лікування вірусних захворювань, за 1 тиждень до процедури і протягом 7 днів після неї.

Також не рекомендується робити лазерне видалення в зоні глибокого бікіні під час менструації. Це пов’язано з підвищенням чутливості в критичні дні. Відповідно, процедура може супроводжуватися болісними відчуттями. 

Для жінок, які бояться, що лазерна епіляція в інтимній зоні може бути болючою, оптимальним рішенням стане класичне бікіні. Оцінивши свій больовий поріг, жінки зможуть зрозуміти, зупинитися їм на цьому виді епіляції чи зважитися на глибоке бікіні.

Особливості проведення епіляції лазером в зоні бікіні

У цьому пункті ми розповімо про те, як проходить лазерна епіляція глибокого бікіні. Перед проведенням процедури майстер обов’язково консультує клієнта і з’ясовує наявність протипоказань, а також проводить огляд інтимної зони. 

Особливості проведення епіляції лазером в зоні бікіні

Під час лазерної епіляції бікіні клієнт лежить на кушетці. Щоб уникнути пошкодження очей лазерним променем він і майстер перебувають у захисних окулярах. Визначивши тип волосся і шкіри, фахівець налаштовує параметри обладнання — виставляє оптимальну потужність і довжину хвилі. Після цього наносить гель і розпочинає обробку інтимної зони, охоплюючи відразу невеликі ділянки. Наприкінці сеансу на шкіру наноситься засіб з протизапальною дією, такий як Пантенол. 

Для зручності майстра й ефективності процедури лазерна епіляція глибокого бікіні виконується в різних позах: 

  • «Напівметелик». Одна нога зігнута в коліні й відведена вбік. Дає змогу виконувати процедуру на одній стороні бікіні, підходить для тих, хто прийшов уперше;
  • «Метелик». Найпопулярніша поза, за якої обидві ноги зігнуті в колінах і розведені в боки. Зручно виконувати будь-який вид епіляції бікіні;
  • «Лінивець». Ноги розведені в сторони і звішені з кушетки. Оптимальний варіант для жінок з поганою розтяжкою і тих, кому складно лежати в попередніх позах;
  • «Чапля». Одна нога притиснута до грудей. Дає змогу обробляти важкодоступні місця;
  • «Берізка». Ноги підняті вгору. Забезпечує легке видалення волосся з міжсідничної складки і зони промежини;
  • «Ембріон». Клієнт лежить на боці, ноги притиснуті до грудей. Дає змогу зручно видаляти волоски між сідницями;
  • «Кішечка». Колінно-ліктьова поза, що забезпечує доступ практично до всіх ділянок інтимної зони. 

Майстер підбирає позу залежно від оброблюваної зони глибокого бікіні та будови клієнта. Звичайно ж не забуваючи про його комфорт.

Наслухавшись про ймовірність появи болю й опіків під час лазерної епіляції, деякі жінки не наважуються видаляти волосся в такий спосіб. Дійсно, шкіра може бути пошкоджена, але тільки в тому разі, якщо процедуру проводив некваліфікований майстер. Якщо епіляцію виконує професійний лікар-косметолог за допомогою сучасного лазерного апарату — ймовірність отримання опіків виключена. А потужне охолодження наконечника маніпули виключає появу больових відчуттів. Зазвичай процедура супроводжується лише помірним теплом. Однак іноді після лазерного впливу шкіра може незначно почервоніти, але все минає за кілька годин. 

Незважаючи на безпеку лазерного видалення волосків у зоні бікіні, існують деякі протипоказання, які є підставою для відмови від процедури. Насамперед епіляцію заборонено робити людям із цукровим діабетом, за наявності злоякісних новоутворень і схильності до появи келоїдних рубців. Також до обмежень належать хронічні захворювання в стадії загострення, підвищена температура, пошкодження шкіри та висипи в інтимній зоні. Після їх усунення процедуру можна робити.

Професійне обладнання — високий результат і комфортність процедури

Однією з головних умов безпеки та ефективності процедури лазерного видалення волосся є використання професійного обладнання, такого як діодний лазер MBT Esthetician з технологією MIX 2023 року випуску. Це сертифікований апарат нового покоління з потужною оптикою і прогресивною системою охолодження. Завдяки цьому видалення волосся з будь-якої частини тіла, включно з інтимною зоною проходить без будь-якого дискомфорту для клієнта. Обладнання вирізняється надійністю і безпекою, а також дає змогу проводити епіляцію на шкірі будь-якого фототипу, забезпечуючи довготривалий результат. 

Правильний догляд після лазерної епіляції — гарантія тривалого результату і відсутності проблем

Правильний догляд після лазерної епіляції — гарантія тривалого результату і відсутності проблем

Після видалення волосків в інтимній зоні важливо правильно доглядати за шкірою. Це дасть змогу надовго зберегти її гладенькою й уникнути неприємних наслідків. Для цього достатньо дотримуватися простих правил догляду після епіляції глибокого бікіні:

  • Кілька днів після лазерного впливу шкіра потребує інтенсивного зволоження. Необхідно 2-3 рази на день використовувати крем із заспокійливою і протизапальною дією;
  • Протягом 3-х днів після епіляції слід митися теплою водою, застосовуючи делікатні засоби для інтимної гігієни. Щоб уникнути появи подразнення не варто користуватися гелем для душу або милом, мочалкою;
  • Протягом 3-х днів після сеансу слід відмовитися від відвідування сауни і басейну, також не рекомендується купання у відкритих водоймах;
  • Протягом кількох днів не можна користуватися спиртовмісною косметикою і засобами з маслами;
  • Протягом 2-х тижнів слід уникати перебування під прямими променями сонця, також варто на цей час відкласти похід до солярію.

За правильного догляду ризик появи подразнення і сухості шкіри мінімальний. Також важливо дотримуватися інтервалу між відвідуваннями фахівця. Недотримання термінів може негативно позначитися на ефективності епіляції, і клієнт не отримає очікуваного результату. Допускається зміщення дати чергової процедури на 3-5 днів, особливо, якщо вона випадає на період менструації.

Анастасія Макаренко “Майстер лазерної эпіляції”

Ми намагалися детально розповісти про те, як проводиться глибоке бікіні лазером, наскільки ефективною є процедура, як доглядати за шкірою після епіляції та чому важливо видаляти небажане волосся тільки у кваліфікованого майстра. Сподіваємося, що наведена інформація допоможе розібратися в делікатній темі та ухвалити остаточне рішення. Якщо ж у вас є якісь сумніви або низький больовий поріг — радимо почати з «класичного бікіні». 

У будь-якому разі лазерна епіляція є тим способом боротьби з небажаним волоссям, якому за безболісністю, ефективністю та швидкістю естетичної корекції важко знайти альтернативу. А ціна процедури не така вже й висока, якщо зіставити її з ідеальною гладкістю шкіри, яка зберігається на довгі роки, економією часу на догляд за собою і почуттям впевненості навіть у несподіваних ситуаціях!

Контакти
#
Телефон
#
Графік роботи
10:00 - 21:00 (без вихідних)
#
Адреса
м. Київ, вул. Регенераторна 4, корпус 12, під'їзд 1, офіс 1
ЖК Комфорт Таун
Прокласти маршрут
Записатися