Що краще: елос епіляція або лазерна

#
Зміст

Епіляція у сфері краси — це неодмінна частина догляду за собою для багатьох сучасних жінок. Адже хто з нас не мріє про гладеньку та шовковисту шкіру без небажаного волосся? Серед різноманіття методів епіляції, вибір того, який якнайкраще відповідає вашим потребам, може стати справді складним завданням. Великою популярністю серед методів видалення волосся користується лазерна та елос-епіляція. Нижче ми поговоримо про відмінності елос-епіляції від лазерної, щоб ви могли обрати для себе найбільш оптимальний варіант.

Що являє собою елос-епіляція

Що являє собою елос-епіляція

Даючи відповідь на запитання, що таке елос-епіляція, косметологи зазначають, що це ефективний спосіб позбавлення від волосся, який ґрунтується на злагодженій роботі світлового випромінювання та електроструму. Під час процедури цибулини волосків, що перебувають в активній фазі росту (анагені), поглинають енергію світла, що призводить до їх нагрівання. Потім на вже прогріті волосяні фолікули спрямовується високочастотний імпульс струму, що призводить до їх руйнування. Поєднання лазерного впливу і подальшого нагрівання електричним струмом підвищує ефективність цієї процедури.

Під час елос-епіляції пігмент волосини — меланін вже не чинить настільки істотного впливу на знищення волосяних фолікулів, на відміну від класичної епіляції за допомогою лазера.

Анастасія Макаренко “Майстер лазерної эпіляції”

Під час наступних сеансів кількість волосків зменшуватиметься, а самі вони ставатимуть дедалі тоншими і світлішими. Ріст волосся сповільнюється, і з часом воно може зникнути зовсім. Однак варто пам’ятати, що елос-епіляція впливає тільки на ті волосяні цибулинки, які активно ростуть під час обробки лазером. Внаслідок того, що волосся на нашому тілі входить у фазу анагена в різні періоди часу, для повного його знищення на обраній вами ділянці і будуть потрібні наступні сеанси.

Що слід знати про лазерну епіляцію

Метод лазерної епіляції заснований на впливі інтенсивного світлового потоку на меланін, що міститься у волосяних цибулинах. Внаслідок цього процесу світловий промінь лазера трансформується в теплову енергію, що призводить до нагрівання і, в кінцевому підсумку, до їх руйнування.

Спалах світла протікає настільки швидко, що здатний зруйнувати одночасно величезну кількість волосяних цибулин. Тому обробка проходить досить швидко. Результат буде помітний відразу, але для повного знищення волосків потрібно пройти повний курс — 8-10 сеансів.

Що вищий вміст меланіну, то результативніша процедура. Ось чому лазерна епіляція рекомендується клієнтам з більш темним волосяним покривом. Для світлого, пушкового, сивого волосся цей спосіб неефективний, оскільки воно містить дуже невелику кількість пігменту.

Анастасія Макаренко “Майстер лазерної эпіляції”
Що слід знати про лазерну епіляцію

Лазер або елос: особливості методів

Ефективним способом позбавлення від зайвої рослинності на тілі на тривалий проміжок часу є застосування лазерних технологій. Але що вибрати — лазер чи елос? Давайте розглянемо ключові аспекти та відмінності між ними.

1. Результати:

Обидві методики демонструють хороші результати, і вже після першої процедури зникає приблизно 30% волосків. Однак епіляція лазером краще працює на темному волоссі, тоді як елос підходить для всіх типів.

2. Больові відчуття:

Обидва види епіляції зазвичай безболісні й відчуваються у вигляді поколювання й тепла в місці спалахів.

3. Час процедури:

Класична епіляція проходить швидше, ніж елос, наприклад, лазерна епіляція сідниць може тривати всього 20 хвилин.

4. Вартість:

Використання елос-технології коштуватиме дорожче, ніж діодного лазера.

5. Скільки візитів буде потрібно:

Різниця між елос- і лазерною епіляцією полягає також у кількості візитів у курсі. Для остаточного позбавлення від волосся знадобиться більше сеансів на елос-апараті, ніж діодному.

Кожний з цих методів має свої нюанси і плюси, і вибір залежить від ваших можливостей та індивідуальних особливостей. Перш ніж вибрати методику, ви можете проконсультуватися з досвідченим майстром, який допоможе вам знайти для себе найоптимальніший спосіб позбавлення від ненависних волосків.

Який вид епіляції кращий

Обидва методи, що виконуються сертифікованими фахівцями, забезпечують вражаючі результати.  Розглядаючи, який лазер кращий: діодний або елос, необхідно враховувати їхні особливості та відмінності. Діодна епіляція доступніша, швидша і потребує меншої кількості візитів, проте вона неефективна для тонких волосинок, що не містять пігменту.

З іншого боку, метод елос виграє у випадках, коли класична епіляція безсила. Але сеанси можуть займати кілька годин, знадобиться більше візитів і ціна буде дорожчою.

Якщо ви все ще не впевнені, що підходить саме вам, запишіться на консультацію до нашого майстра. Він огляне заплановані зони обробки і допоможе визначити, який метод спрацює у вашому випадку.

Контакти
#
Телефон
#
Графік роботи
10:00 - 21:00 (без вихідних)
#
Адреса
м. Київ, вул. Регенераторна 4, корпус 12, під'їзд 1, офіс 1
ЖК Комфорт Таун
Прокласти маршрут
Записатися